Menu Digjitale Për Biznesin Tuaj

Krijoni dhe mirëmbani menunë tuaj thjesht me një kod QR.
Përditësoni në kohë reale menunë kur një artikull nuk është i disponueshëm ose kur çmimi ka ndryshuar

mainmockup_image
Pse menu pa kontakt?
security-check
Siguria vjen e para

Limitimi i përdorimit të menuve fizike dhe promovimi i menuve me kod QR ul rrezikun e trasmetimit të viruseve apo baktereve dhe mban të sigurt klientët dhe punonjësit.

Nuk kërkohet shkarkim aplikacioni

Klientët mund ta shohin menunë nëpërmjet kamerës së telefonave të tyre pa pasur nevojë të shkarkojnë ose instalojnë aplikacione shtesë.
E lehtë për t'u ndërtuar dhe përditësuar

Krijoni menu digjitale me QR Code për më pak se 3 minuta. Kurseni kohë dhe ulni kostot duke përditësuar menunë me të njëjtin kod QR, pa pasur nevojë që ta riprintoni!
5 hapat për të krijuar një menu digjitale me QR-Code

Si funksionon kjo Menu Digjitale?

Shikojeni vetë një demostrim

Përdorni kamerën e telefonit ose aplikacion QR për të skanuar kodin.